Unde să îți faci analize de sânge (aproape) gratuit în Timișoara

Cred că fiecare dintre noi cunoaște goana sau mai bine spus, coada care se formează la început de lună pentru analizele de sânge. Dacă nu le aveți decontate de către companie, ei bine probabil că vă gândiți să mergeți la început de lună să vă faceți analizele de sânge gratuit. Însă, nu e atât de simplu, fondurile se termină repede, cozile sunt tare lungi și încep să se formeze de la primele ore, de cele mai multe ori înainte de deschiderea clinicii/spitalului. Știți voi, fără nimic în stomac stai la coadă mult și bine.

Luna aceasta am decis să ne facem și noi analizele de sânge, așa că în data de 3 a lunii, adică marți, am mers la medicul de familie pentru acea trimitere pe care se pot trece 15 analize, restul dacă le vreți, le plătiți.

Variantele pe care le-am primit de acolo au fost:

 • Synevo
 • Bioclinica
 • MC Medical
 • Spitalul Județean
 • Spitalul Clinic Municipal
 • Medlife
 • Hiperdia

Toate acestea primesc fonduri pentru analize gratuite la început de lună.

Noi am sunat marți să întrebăm pe unde mai sunt fonduri. Vă sfătuiesc să faceți asta, nu să mergeți până acolo degeaba. Luni s-au cam cheltuit fondurile, marți nu mai erau la Synevo, Bioclinica, Medlife și Hiperdia.

Unde am găsit fonduri a fost la MC Medical. Îi găsiți pe strada Liviu Rebreanu, nr. 134, aproape de intersecția cu Martirilor. Numărul lor de telefon este 0256 489 828. Ne-au făcut programare, nu am stat la coadă, a fost simplu. Taxa de recoltare este 15 Ron. Am primit rezultatele, suntem bine, sănătoși. 🙂

Din ce am înțeles, luna trecută au avut fonduri până prin 20. Dacă mai știți voi și de alții, vă rog să lăsați un comentariu.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să te înscrii la newsletter cu adresa de email.

Foto copertă articol: Nong Vang, Unsplash

 

Articole similare:

6 comentarii publicate

 1. Mai sunt, cam in aceleasi conditii mentionate de tine Ancuta (programare pe baza trimiterii, doar ca trebuie sa mergi tu sau cineva cu trimiterea) Smart Lab Diagnostics, Calea Lipovei, Strada Stuparilor 55, Timișoara
  Program pana la 17
  Telefon: 0256 211 662

 2. Multumesc din suflet pentru aceasta postare!!! Am tot mers pe la policlinici si pe la laboratoare de analize care au acelasi raspuns – nu mai avem fonduri. M-am gandit ca trebuie sa fie o varianta mai simpla. Am descoperit postarea dumneavoastra si mi-am facut programare dupa cum ati spus.
  Inca odata multumesc!

 3. Multumesc mult pentru ajutor. Nu mai aveau fonduri, si o doamna draguta ma programat la laboratorul de analize medicale de pe dorobantilor nr.3, la o data si ora convenita de mine.

Trackback-uri și pingback-uri 1

 1. Azi am donat sânge. Cum a fost și ce trebuie să știți - Ancuța Coman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat: