Webstock, 2 ani de blogging și alte noutăți faine

Am publicat aici primul articol, Comunicăm emoții, pe 5 octombrie 2016. În aceeași zi, dar anul acesta, voi participa la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, adică fix în ziua în care se împlinesc 2 ani de blogging. 🙂

Este clar o coincidență, una frumoasă pentru mine.

Am așternut aici primele idei, fără să mă gândesc unde vreau să ajung cu blogul. Pur și simplu am vrut să scriu.

De-a lungul timpului, au existat multe „de ce„-uri în mintea mea și chiar momente în care am ales să fac o pauză de la tastatură pentru a lăsa gândurile să se așeze.

Să scrii pe un blog, să ai un loc al tău unde să împărtășești o idee, să ajungi la mai mulți oameni și să te expui până la urmă, este de multe ori un act care vine cu multe întrebări la pachet, de la motivația de a face a asta până la utilitatea pe care articolele tale o au pentru cei care le citesc.

Acum, să deschid aici o pagină albă pe care îmi aștern gândurile a devenit ceva natural pentru mine, asumat. A fost un proces până să ajung în acest punct, ca în orice altă călătorie.

Blogul acesta reprezintă o parte din mine, pe care o pot accesa prin scris. E ca și cum e un loc în mine la care așa ajung cel mai ușor.

Anul acesta particip la Webstock alături de alți bloggeri din Timișoara, adică voi sărbători cei 2 ani de blogging învățând lucruri noi și mai ales, cunoscând persoane noi.

Webstock este cel mai mare eveniment de Social Media din România, organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone, care anul acesta împlinește 10 ani, deci se lasă cu sărbătoare. 🙂

Cum am spus-o în repetate rânduri, nu m-am gândit la început că în jurul acestui subiect sunt atât de mulți oameni. Treptat, participând la evenimente, ajung să cunosc mulți dintre ei și mă bucur de diversitate.

Îmi doresc de ceva timp să ajung în capitală pentru un eveniment sau o conferință pe o temă de interes pentru mine, unde să pot socializa și de unde să pot pleca cu ceva util, astfel că acest eveniment pică mănușă.

Pentru că un lucru bun atrage un altul și tot așa, prima săptămână din octombrie o voi petrece în capitală, făcând lucruri frumoase și noi pentru mine:

Pe lângă cele de mai sus, prima săptămână din octombrie vine cu câteva schimbări, dar despre care o să vă povestesc la momentul potrivit.

Dacă am stat pe gânduri legat de participarea la Webstock, ei bine, mă bucur tare mult că am ales să merg. Deja Webstock e un deschizător de drumuri, întrucât celelalte evenimente s-au așezat după el. 🙂

Mulțumesc tare mult, Teodora, pentru că ne-ai povestit despre eveniment și ai adus o gașcă de oameni faini în jurul lui.

Sper să ne vedem cât mai mulți pe acolo. 🙂

Dacă acest articol ți-a fost util, te invit să îl distribui și nu uita să te înscrii la newsletter cu adresa de email.

Mă poți urmări pe Facebook aici: www.facebook.com/ancutacoman.ro/

Foto copertă articol: Unsplash, Sam Manns.

Toate cele bune,

Ancuța

Foto: George Miheș

 

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat: