Melania Medeleanu vine la Timișoara pentru susținerea cursului de Public Speaking

Pe lista obiectivelor mele din acest an am trecut participarea la cursul de Public Speaking susținut de Melania Medeleanu, despre care auzisem numai lucruri bune. 

M-am înscris la grupa pentru București, dar între timp, am aflat că se organizează și aici, în Timișoara, în data de 7-8 iulie. Este pentru prima oară când Melania susține un curs în orașul nostru și sper să fie doar începutul. 🙂

Să știi să te exprimi, să îți stăpânești emoțiile și să reușești să transmiți ceea ce ți-ai propus în cadrul unei prezentări reprezintă o provocare pentru majoritatea dintre noi. Fie că vorbim de o ședință, de un training sau de o conferință modul în care transmitem ceea ce avem de spus face diferența între o audiență cu ochii în telefon și una captată de spusele noastre.

Suntem puși tot mai des în situația de a lua cuvântul, de a ieși din față, de a deveni vizibili.

În continuare, o las pe Melania să vă povestească în câteva rânduri despre Public Speaking.

Dragă Melania, la ce să ne așteptăm noi, cei care vom participa?

La mulți fluturi, care mai de care mai năzdravani. Căci ce am constatat e că cei mai mulți dintre cei care participă la un astfel de curs sunt îngroziți de gândul că vor fi nevoiți să vorbească în fața unor necunoscuți. După ce îmblânzim fluturii învățăm să construim o introducere care să capteze atenția, o încheiere memorabilă, structurăm conținutul discursului așa încât să-l facem ușor de urmărit. Peste toate acestea adăugăm limbajul nonverbal – și știu deja că o să apară faimoasa întrebare: “ce să fac cu mâinile?”. Am răspunsul:)  

Una peste alta, la capătul acestui workshop vom avea instrumentele necesare pentru alcătuirea și livrarea unei prezentări în fața unui public care poate varia de la 10 la 1000 de persoane.

Voi încheia cu întâmpinare de pe site-ul Melaniei: Felul în care vorbești vorbește despre tine.

Vă puteți înscrie la curs aici.

Dacă acest articol ți-a fost util, te invit să îl distribui și nu uita să te înscrii la newsletter cu adresa de email.

Mă poți urmări pe Facebook aici: www.facebook.com/ancutacoman.ro/

Foto copertă articol preluată de pe melania-medeleanu.ro.

Foto: George Miheș

Articole similare:

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


%d blogeri au apreciat: