Despre mine

despre mine ancuta comanBun venit pe blogul meu!

Despre mine

Sunt Ancuța, am 28 de ani și am început să scriu acest blog în octombrie 2016 după ce mi-am dat demisia și am început să mă pregătesc pentru a cutreiera lumea. Am simțit nevoia de a scrie, de a împărtăși din experiențele și trăirile mele și așa a apărut acest blog.

Am călătorit pe motor (pasager) din România până în Maroc și înapoi, 11.500 de kilometri în total. Poți să ne urmărești călătoriile aici  sau pe pagina de Facebook, Apples and Gasoline.

Înainte de a pleca, am slăbit 32 de kilograme și am început să scriu despre cum a fost și despre cum este această experiență pentru mine. 

Acum suntem în Asia, vrem să descoperim oameni și culturi noi, să ne îmbogățim prin experiențele pe care călătoria ni le oferă.

Despre blog

Acesta este un blog cât se poate de personal, este locul unde eu îmi împărtășesc trăirile, provocările, reușitele, unde povestesc despre lucruri care pot fi schimbate în mine, în noi sau în lumea în care trăim.

Sunt o combinație între visător și pragmatic, între conformist și rebel. Îmi place să cred că spun lucrurilor pe nume, cu sinceritate și sper ca prin acest blog să ajung la cât mai mulți oameni. Atunci când simt nevoia să scriu și să împărtășesc ceva, apare un nou articol. Scriu din ce am trăit sau încercat. M-aș bucura să inspir, să vă inspir, să te inspir. Cred că fiecare dintre noi are un exemplu de oferit celorlalți, fie prin reușitele, fie prin eșecurile noastre.

Cum putem colabora

Dacă ești în căutarea unui freelancer pe profilul meu de Linkedin poți afla în ce domenii te pot ajuta.

De asemenea, dacă pe blogul meu se potrivește reclama ta sau dacă te pot ajuta în promovarea unui produs, scrie-mi pe adresa de email ancuta.f.coman@gmail.com.

În cazul în care te afli într-un proces de schimbare a stilului tău alimentar sau vrei să începi unul, îți pot oferi ajutor bazat pe experiența mea prin care am pierdut 32 de kilograme.

 Aștept să îmi scrii pe orice temă de interes pentru tine pe aceeași adresă de email, ancuta.f.coman@gmail.com.

Dacă îți place ce găsești pe blogul meu, nu uita să te înscrii cu adresa de email la newsletter.

Îți mulțumesc că ai trecut pe aici!

Ancuța


%d blogeri au apreciat: