Despre mine

Bun venit pe blogul meu!

Sunt Ancuța și în octombrie 2016 am publicat pe acest blog primul meu articol.

Așa a început, nu am avut o strategie sau un plan, pur și simplu mi-am dorit să scriu.

Am vrut să am un loc unde să îmi aștern gândurile.

Scriu din ce am trăit sau încercat, scriu despre lucruri utile, despre ceea ce mă inspiră, despre ceea ce îmi ridică întrebări, îmi creionează noi perspective, sau îmi detronează preconcepții. Cred că fiecare dintre noi are un exemplu de oferit celorlalți, fie prin reușitele, fie prin eșecurile noastre.

În viața de zi cu zi lucrez cu părți sensibile, intime și frumoase ale naturii umane. Sunt psiholog și psihoterapeut de formare sistemică de cuplu și familie, cu specializare în terapia centrată pe emoții pentru cupluri, membru ATFCT și ICEEFT. De curând am adăugat în buchetul specializărilor mele și tehnica de lucru cu traumă, EMDR.

Lucrul cu oamenii este un traseu pe care mereu mai găsim ceva nou, așa că nu cred că vreodată voi înceta să învăț atât din experiențele pe care le am în cabinet, cât și din abordările pe care le studiez.

Foarte pe scurt, ceea ce fac eu arată cam așa:

  • Sedințe individuale de psihoterapie
  • Ședințe de psihoterapie pentru cuplu și familie
  • Dezvoltare personală și consiliere psihologică
  • Grupuri de susținere
  • Workshopuri tematice de dezvoltare personală în cabinet sau în cadrul companiilor

Dificultățile din cabinet sunt diferite, dar împreună găsim o cale de spre vindecare, spre a face lucrurile diferit, spre o viață mai liniștită și mai armonioasă.

Ședințele individuale de psihoterapie pot fi făcute și online cu persoane care locuiesc în afara Timișoarei. Am scris aici despre psihoterapia online. 

Pentru mai multe detalii îmi poți scrie pe adresa de email ancuta.f.coman@gmail.com sau ne putem auzi la numărul de telefon 0733 022 962.

Dacă rezonezi cu ceea ce scriu, te invit să te înscrii la newsletter.

Apreciez și îți mulțumesc pentru că ai trecut pe aici!

Cu drag,

Ancuța


%d blogeri au apreciat: