Despre mine

Despre mine

Sunt Ancuța, am 28 de ani și am început să scriu aici în octombrie 2016.
Am lucrat mai bine de 5 ani în resurse umane, iar în 2016 am decis să încep lucrul pe cont propriu și să văd și lumea în același timp. Aceasta este formula care momentan funcționează pentru mine și cea pe care îmi doresc să merg în continuare.
Din 2015 sunt în formare în psihoterapie și cu siguranță aceasta va fi una dintre direcțiile viitoare pentru cariera mea.
Mă bucur oricând de o cafea bună, nu prea stau locului, sunt activă, dar îmi plac și momentele de liniște.
Am în minte imaginea mea cu o cafea și o carte în mână pe o terasă, într-o zi de primăvară timpurie cu raze care îmi mângâie părul. Însă, mai degrabă mă poți vedea pe bicicletă, cu părul ciufulit, pierdută în gânduri și cu un zâmbet larg pe față, rezultat al imaginației mele bogate.
Îmi plac provocările. Am slăbit 32 de kilograme și am început să scriu despre cum a fost și despre cum este această experiență pentru mine.
Cum spuneam, îmi place să cutreier lumea. Am călătorit pe motor (pasager) din România până în Maroc și înapoi, împreună cu logodnicul meu, Cristi. Poți să ne urmărești călătoriile aici sau pe pagina de Facebook, Apples and Gasoline.
Acum suntem în Asia, vrem să descoperim oameni și culturi noi, să ne îmbogățim prin experiențele pe care călătoria ni le oferă.

Despre blog

Acesta este un blog cât se poate de personal, este locul unde eu îmi împărtășesc trăirile, provocările, reușitele, unde povestesc despre lucruri care pot fi schimbate în mine, în noi sau în lumea în care trăim.

Îmi place să cred că spun lucrurilor pe nume și sper ca prin acest blog să ajung la cât mai mulți oameni. Atunci când simt nevoia să scriu și să împărtășesc ceva, apare un nou articol. Scriu din ce am trăit sau încercat. Vreau să inspir, să ridic întrebări, să creionez noi perspective, să detronez preconcepții. Cred că fiecare dintre noi are un exemplu de oferit celorlalți, fie prin reușitele, fie prin eșecurile noastre.

Cum putem colabora

Dacă ești în căutarea unui freelancer pe profilul meu de Linkedin poți afla în ce domenii te pot ajuta.

Vrei să îți promovezi un eveniment sau un produs? Scrie-mi pe ancuta.f.coman@gmail.com și hai sa discutăm!

De asemenea, dacă pe blogul meu se potrivește reclama ta tot ce trebuie să faci este să mă contactezi la aceeași adresă de email.

Dacă te afli într-un proces de schimbare a stilului tău alimentar sau vrei să începi unul, nu ezita să îmi scrii pe adresa de email ancuta.f.coman@gmail.com.

Promit să îți trimit doar articolele mele pe email, așa că te invit să te înscrii la newsletter.

Îți mulțumesc că ai trecut pe aici!

Ancuța


%d blogeri au apreciat: